Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fut a Vác

június 12 @ 08:00 - 13:00

Kedves Futótársak, Kedves Barátaim!

Eltelt 2 év és újra megrendezzük a Fut a Vácot. Nem is akármilyen, hanem a jubileumi 30. futásra hívunk benneteket. Remélem, még nem felejtettetek el futni és június 12-én vasárnap délelőtt szívesen rajthoz álltok. A versenyközpont az idén is a szérűskertben lesz, ahonnan 5km-es körökkel teljesíthetitek az 5, a 10km és a félmaratoni távot chipes időméréssel. Az idén is lesz lehetőség a 2,5km-es bulifutásra, és az óvodások lufis futására is gondoltunk. A bulifutásra, ha előneveztek, az idén is ingyenes. A verseny reggelén is lehet nevezni, de azért fizetni kell. Az 5, 10km és félmaratoni távokra minél hamarabb neveztek, annál olcsóbban versenyezhettek. Az előnevezők között az idén is sorsolunk Fut a Vác pólót és egyéb ajándékokat. Az ovisoknak az elő és a helyszíni nevezés is ingyenes.

Csatlakozzatok a honlapra, ismerkedjetek az útvonallal, válasszátok ki a nektek legjobban tetsző távot és nevezzetek a www.futavac.hu honlapon!

Ha kérdésetek van, azt a nevezes@futavac.hu e-mail címre írjátok meg!
Az előnevezettek nevezési díja a Fut a Vác pólót is tartalmazza!

Családi futás regisztrációja: helyszínen, családtagok 3 egyéni nevezéssel

Díjak sorsolása: az eredményhirdetésen jelen lévő befutók között szponzori ajándékokat és Fut a Vác pólókat sorsolunk ki.
A befutók kapják: időmérés, befutóérem, cél-csoki, gyümölcs, ásványvíz, online eredménylista, letölthető fotók

Részletes és végleges információk, rajtlista és eredmények: www.futavac.hu honlapon és a VÁC FUTure – Facebook oldal-on.

Helyszín: Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium, 2600 Vác, Németh László út 4-6.

Rendezi: Váci Ifjúsági Sportegyesület, Bíró György és BARÁTAI.

Részletek

Dátum:
június 12
Időpont:
08:00 - 13:00
Esemény kategóriák:
, , ,