Események betöltése

« Összes Események

Mikulásfutás 2022

december 4

Futavác 2022

December 4-én újra futásra hív a Mikulás.

Az induló helyszín ezúttal is a város főtere, a Március 15 tér.
De nézzük csak, hogy aki mozogni akar, ezt milyen távokon teheti meg:

A legkisebbeknek az idén is rendezünk ovis futást, ahol külön futamban futhatnak a kis, középsős és a nagy csopisok a mikulással, és persze mindenki kap valami ajándékot, aki beér a célba, nem csak a győztesek.

A versenyen reméljük a 2,5 kilométeres bulifutás lesz a legnépszerűbb táv, mivel azt mindenki teljesíteni tudja, ha egy picit összeszedi magát. Ez tulajdonképpen ízelítő a futóversenyből, így lehet kipróbálni és ha megtetszik jövőre hosszabb távokat is meg lehet próbálni. Azért, hogy minél többen kipróbálhassátok a futás örömét, erre a nyúlfarknyi távra ingyen lehet előnevezni, és a győztesek között Mikulásfutás pólót sorsolunk ki a befutók között.

A versenyen az idén is lesznek 5 és 10 kilométeres futamok, ahová azokat várjuk, akik azért, ha nem is rendszeresen, de szoktak futni. A versenyzőknek több kategóriában, 5 kilométeres köröket kell teljesíteniük, attól függően, hogy melyik távot vállalták be. Azért is érdemes ismét eljönni, hogy lásd, 2019 óta mennyit fejlődtél, vagy e olyan kondiban, mint évekkel ezelőtt.

A Mikulásfutás legnagyobb kihívása az idén is a 21kilométeres félmaratoni táv lesz, amit a legkitartóbbaknak ajánlunk. Persze van lehetőség a csapatban való teljesítésre is. Ez esetben 4 futónak kell egymás után az 5 kilométeres köröket teljesíteni. Kell egy csapat! Szedd össze a haverokat és nevezzetek a váltóversenyre!

A honlapunkon (www.futavac.hu) megtalálhatod a neked leginkább megfelelő távokat, megismerheted a verseny részleteit, és online nevezhetsz is. Ne hagyd a végére e nevezést, mert most még sokkal olcsóbb, mint a verseny előtt.

Én azt is megértem, ha nem szeretsz futni, vagy úgy érzed, ez nem a te sportod. Akkor viszont itt a helyed a rendezők között. Ezen a versenyen több mint 100 önkéntes segíti az eredményes versenyzést legyél te is aktív segítője a Mikulásnak és ennek a vidám csapatnak. (Ha középiskolás vagy közösségi munkavégzés gyanánt igazoljuk a segítségedet.)

Szóval, ha eleged volt a virtuális semmittevésből és valódi kihívásra, nyüzsgésre vágysz, keresd a honlapot és nevezz a Mikulásfutásra.

Mi ott leszünk!
Te hol leszel?
Nálunk, a versenyen, ott a helyed!

Bővebb információ: www.futavac.hu

 

 

Részletek

Dátum:
december 4
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
www.futavac.hu

Helyszín

Március 15. tér
Március 15. tér
Vác, Pest 2600 Magyarország
+ Google Térkép