Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SAJDIK-NAP – 1 éves a Sajdik Gyűjtemény

július 22 @ 10:00 - 19:00

10:00-12:00  CSALÁDI ALKOTÓI MŰHELY: kísérletezés a Sajdik Ferenc által alkalmazott „vegyes technikával” kicsiknek és nagyoknak.

13:00, 14:00, 15:00  ingyenes tárlatvezetések

16:00  RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGERingyenes gyermekkoncert
A zenekar “hordozható” tengerparti koncertjén Bori színes bábjaival kelti életre a vidám, táncos mesedalokat. Csíkos ruhás Pizsamátor-kalózókkal indulunk világkörüli útra, a kikötőből felsétálunk a Kukutyini várba, a Hosszúfejű királyfi lakodalmába. Belopakodunk a Citrom Cirkusz sátrába, stranddiszkózunk a Laton-laton Balaton partján, sőt, hajónkról űrhajóra váltunk és felrepülünk a Pörgettyű nevű kisbolygóra is, ahol az Űrcsűrben táncolunk az Űrdöngölőkkel és más Csodabogarakkal. A Fonogram-díjas zenekar bulis, tavaszi dalai igazi családi táncoldába hívják a gyerekeket és a felnőtteket.
Rutkai Bori – ének, Darvas Kristóf – zongora, Nemes Janó – szaxofon, fuvola, Szerető Dániel – basszusgitár, Németh Csaba – dob

18:00  RÁSKÓ ESZTER STAND-UP COMEDY ESTJE

Jegyár: 3500 Ft

Ráskó Eszter pszichológus, szexuálpszichológus, HR manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Édesanya. A Dumaszínház társulatának tagja. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó sms-ezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb.

A műsor hossza: kb. 40 perc
Fénykép és hangfelvétel-készítés nem engedélyezett.

Részletek

Dátum:
július 22
Időpont:
10:00 - 19:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Szervező

Pannónia Ház Kiállítóhely
Telefon:
+36 30 591 3099
View Szervező Website

Helyszín

Pannónia Ház
Köztársaság u. 19.
Vác, 2600 Magyarország