Dunakanyar Aktív térkép

2990 Ft

Laminált térkép outdoor használatra fejlesztve! Felülete vízálló, alkoholos filccel rajzolható. Járd végig ajánlott útvonalainkat, vagy tervezd meg és jelöld alkoholos filctollal a sajátodat!

10 készleten

Leírás

Töltsd el aktívan szabadidődet a Dunakanyarban vagy környékén! Vízálló, laminált térkép, outdoor használatra fejlesztve. pályák; – lovaglási lehetőség; – strandok; – madármegfigyelők, kilátók; – turisztikai látnivalók. Az aktív térkép felülete alkoholos filccel rajzolható, majd nyom nélkül eltávolítható, így útvonaltervezésre, jegyzetelésre is praktikusan használható.

A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalakhorgászhelyekvízitúra megállóhelyek, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is.

A kiadvány Budapest északi részétől a Börzsönyig lefedett területen 15, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, amelyek elvezetnek minket többek között a Dunakanyar, a Pilis, a Visegrádi-hegység, a Börzsöny és a Cserhát területeire, de még az Ipolyság határon átnyúló részeire is.

A kerékpártúra útvonalak térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.

További információk

Méretek22 × 11 cm
Formátum

hajtogatott térkép

Méretarány

1:100 000